A-LUOKAN AMMATTILAISIA

Jätä meille avoin hakemus! Voit jättää meille aina avoimen hakemuksen, vaikka meillä ei olisi hakua käynnissä. Avoimet hakemukset ja suorat yhteydenotot Ville Oksalalle puh. 050 3508103 tai ville.oksala@stminfra.fi.

Haemme rentoon ja ammattitaitoiseen porukkaamme lisää osaajia. STM Infra on työpaikka, jossa viihdytään, annetaan vastuuta ja opitaan jatkuvasti lisää. Meillä on matala organisaatio, jossa uusikin ihminen pääsee vastuuseen, mutta saa aina myös tukea. Pääset tekemään töitä alan huippuammattilaisten kanssa ja opit uutta päivittäisissä työtehtävissä.

Olemme menestyvä ja vakiintunut yritys sekä luotettava ja oikeudenmukainen palkanmaksaja. Palkkaus perustuu osaamiseen, ei muuhun.

TULE STM:N YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Vahva yhteistyö on meille tärkeää paitsi asiakkaiden, myös kumppaneidemme kanssa. Emme puhu aliurakoitsijoista vaan yhteistyökumppaneista, on sitten kyse maarakentamisen töistä, paalutuksista, betonitöistä tai vaikkapa vihertöistä. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkoomme, ota yhteyttä.

SELKEÄT PROSESSIT LISÄÄVÄT VIIHTYMISTÄ

Yritystä johdetaan niin, että se menestyy mutta myös henkilökunta viihtyy. Pidämme huolen sitä, että ihmisillä on mielekästä ja omia vahvuuksia tukevaa työtä, kommunikointi on avointa ja prosessit ovat selkeitä. Annamme myös tilaa omien ideoiden esittämiselle, palautteelle ja kehitysehdotuksille. Hyvät ideat myös saadaan nopeasti käytäntöön.

Työssä viihtymisen ja jaksamisen kannalta on tärkeää, että jokaisella on oma selkeä toimenkuva ja kaikki tietävät projekteissa vastuunsa ja yhdessä asetetut tavoitteet. Panostamme henkilöstön kokonaisvaltaiseen työhyvinvointiin aktiivisesti.

Tiedämme, että työ ei aina ole kivaa, mutta pyrimme pitämään sen mielekkäänä. Siihen voi jokainen itsekin vaikuttaa positiosta riippumatta.

Työmaalla pidämme kiinni hyvästä ilmapiiristä ja porukkahengestä, ovat sitten kyseessä omat työntekijämme tai yhteistyökumppanimme. Tiimi on oma työporukkansa, jossa kaveriin voi luottaa ja ketään ei jätetä yksin ongelman kanssa. A-luokan kavereilta saa myös rakentavaa palautetta. Jos homma ei mene aina kerralla putkeen, voi palautteessa olla pilkettä silmäkulmassa. Virheille voidaan yhdessä nauraa, mutta ennen kaikkea niistä opitaan. Kun hyvästä työstä palkitaan, huomioidaan koko porukka ja työmaa.

TUKITOIMINNOT JA TEKNIIKKA KUNNOSSA

Arvostamme työntekijöitämme ja heidän osaamistaan. Siksi tarjoamme modernia tekniikkaa, hyvät työvälineet ja -varusteet.

Kun tukitoiminnot ovat kunnossa, voi jokainen keskittyä omaan työhönsä. Esimerkiksi uusi automaattinen kalustojärjestelmämme kertoo, missä mikäkin laite on ja liikkuu. Aikaa ei kulu ihmettelyyn.

Alamme teknistyy jatkuvasti, ja panostamme vahvasti uuteen tekniikkaan. Olemme esimerkiksi ottaneet työmaillamme täysin käyttöön 3D-koneohjauksen. Kun kaivinkoneissa on 3D-laitteet, kaivuutyöt tehdään työmailla niihin ladatun mallin mukaisesti. Jokaisella työmaalla on tabletit, joilla työntekijät voivat katsoa ja seurata suunnitelmia ja ottaa valokuvia dokumentointia varten.

Uusi tekniikka tarkoittaa myös 3D-mallinnusta jo projektin tarjousvaiheessa, pilvipalveluita tietojärjestelmissämme, digitaalista kalustoseurantaa ja tuntiraporttien kirjaamista, viemärikameraa laadunvalvonnassamme ja mobiileja työvälineitä kaikessa kommunikaatiossamme.

Tärkeä asia henkilökunnasta huolehtimiselle on koulutus. Jos tietty pätevöitymiskoulutus katsotaan yhdessä hyväksi ja järkeväksi ja työntekijä on innostunut ja sitoutunut itsensä kehittämiseen, me kustannamme koulutuksen. Teemme yhteistyötä eri koulutustahojen kanssa, kun työntekijöitä on oppisopimus- tai ammattipätevyyskoulutuksessa kauttamme.

TÄLLAISIA ME OLEMME

LUOTETTAVIA:
Meille on tärkeää, että pidämme aina antamamme lupaukset. Luotettavuus on kaiken toimintamme perustana, niin asiakassuhteissa, kumppanuuksissa kuin työntekijöidemmekin välillä.

HUIPPUAMMATTILAISIA:
Teemme kaikki työmme mahdollisimman hyvin ja ammattitaitoisesti. Ymmärrämme, että se on paras referenssimme. Olemme samaan aikaan sekä nöyriä ja maltillisia haasteiden edessä että ylpeitä vahvasta ammattiosaamisestamme.

VASTUULLISIA:
Vastuullisuus on työturvallisuuden noudattamista, eri osapuolten välistä yhteistyötä ja ympäristön vaalimista kaikin keinoin. Suuri osa kestävän kehityksen huomioimisesta tapahtuu jo projektin suunnitteluvaiheessa.

JOUSTAVIA:
Vaikka ajattelemme aina hyvin suunnitellun projektin etua, vastaamme ketterästi eteen tuleviin yllätyksiin. Alamme töihin kuuluu yllätyksellisyys, mutta olemme valmiita tekemään päätöksiä joustavasti ja lähellä asiakasta.

NOPEITA:
Pitkä kokemuksemme, maan paras henkilöstö ja tarkasti valitut kumppanuudet yhdistettynä huippuluokan projektinhallintaan tekevät meistä asiakkaalle nopean ja tehokkaan, mutta riskittömän kumppanin.

TULOKSELLISIA:
Tuloksellisuus on toimintaamme keskeisesti määräävä tekijä. Siitä seuraa hyötyä asiakkaallemme ja kumppaneillemme mutta myös omalle liiketoiminnallemme. Sen myötä olemassaolomme on taattu myös tulevaisuudessa.

HYVIÄ KUMPPANEITA:
Toimintaamme leimaa vahva luottamus sujuvaan yhdessä tekemisen kulttuuriin, johon on helppo päästä mukaan. STM:läinen on reilu ihminen, joka tekee mitä lupaa ja joka ymmärtää oman vastuunsa kokonaisprosessissa.

MODERNEJA:
Nykyaikainen tekniikka tuo parempaa palvelua asiakkaillemme ja tehokkaampaa tiedonkulkua työntekijöillemme. Voimme myös tarjota asiakkaallemme parhaita kehitysehdotuksia jo suunnitteluvaiheessa.

TUNNETTUJA:
Meidät tunnetaan siitä, että pidämme aina antamamme lupaukset, olemme helposti lähestyttävä mutta laadukas maarakentamisen erikoisasiantuntija ja yritys, joka aidosti ymmärtää sekä asiakas- että yhteiskunnallisen vastuunsa.

Kiinnostuitko? Haemme joukkoomme rakennusalan osaajia. Ota siis yhteyttä vaikka heti.

Ville Oksala, toimitusjohtaja
050 3508 103
ville.oksala@stminfra.fi