KUN RAKENNETAAN TALOJA TAI TEITÄ, me olemme työmaalla usein ensimmäinen toimija. Raivaamme alueen, louhimme ja paalutamme sekä vahvistamme ja puhdistamme maaperää. Jo ennen hankkeen aloittamista olemme mukana projektissa: voimme jo suunnitteluvaiheessa antaa suuntaviivoja maa- ja pohjarakentamisesta ja neuvoa, miten työt kannattaa budjetoida ja tehdä.

Me teemme työtä, joka jää piiloon. Esimerkiksi paalutuksessa tukirakenteet ovat talon alla ja vain talo näkyy. Autoilija näkee tiellä asfaltin, mutta me olemme luoneet sille pohjan, jonka päälle olemme tien rakentaneet.

Työmme alkaa hyvästä yhteistyöstä asiakkaan kanssa. Kaikkia heitä yhdistää se, että he arvostavat luotettavaa, proaktiivista, paneutuvaa, asiantuntevaa, nopeaa sekä kustannustehokasta palvelua.

MAA- JA POHJA-
RAKENTAMINEN

Luomme edellytyksen rakentamiselle. Tehtävämme on luoda rakennettavalle tontille olosuhteet ja kiinteä piste, pohja, jonka päälle talo rakennetaan. Sitä varten louhimme kalliota, kaivamme savikkoa tai paalutamme suopohjan.

Teemme talorakentamisen pohjaurakoita kokonaispalveluna suurille ja keskisuurille rakennusliikkeille ja rakennuttajille. Periaatteemme on, että asiakkaamme voi olla huoletta ja ilman päänsärkyä.

Koska varsinkin pääkaupunkiseudulla parhaat tontit on jo rakennettu, saattavat uudet kohteet olla haasteellisia ja vastaan tulee yllätyksiä. Tässä asiantuntemuksemme ja kokemuksemme tuo etua: tärkeintä meille on reagointi tilaajan eduksi ja se, että työ saadaan joka tapauksessa tehtyä aikataulussa mutta hyvin.

Työn laadun takaavat myös tarkasti valitut vakituiset yhteistyökumppanimme.

Katso esimerkkejä töistämme

KATU- JA
KUNNALLISTEKNIIKKA

On sitten kyseessä tie, pysäköintialue tai venesatama, me rakennamme sen nopeasti, kustannustehokkaasti ja kestävästi. Teemme työmme avaimet käteen -periaatteella eli vaikkapa metsästä tai pellosta valmiiksi kaduksi valaistuksineen päivineen. Erityisen vahvoja olemme erilaisten infratöiden yhteensovittajana.

Teemme infrarakentamisen urakoita pääasiassa kunnille ja julkisyhteisöille. Tärkeää hankkeissamme on hyvä projektinhallinta, jossa olemme rautaisia. Siihen kuuluu paljon ennakkosuunnittelua, jotta työ voidaan aloittaa nopeasti, perushankinnat voidaan tehdä etukäteen ja valita parhaat yhteistyökumppanit.

Olemme tunnettuja siitä, että teemme työmme laadukkaasti ja tehokkaasti. Me hoidamme työn kokonaisvaltaisesti, hankimme urakkaan liittyvät luvat, materiaalit ja yhteistyökumppanit ja teemme viimeistelyn siististi. Tiedämme, että sekä laadukas pohjatyö että huippuhyvä viimeistely ovat sekä meille että asiakkaallemme paras käyntikortti ja menestystekijä.

Katso esimerkkejä töistämme

OLEMME MAA- JA POHJARAKENTAMISEN
ERIKOISOSAAJA

Olemme infraprojektien monipuolinen osaaja. Erikoisosaamiseemme kuuluvat mm. maaperän puhdistus, pohjan vahvistus ja tuenta, louhinta, putkistotyöt, betonityöt, pintarakentaminen sekä luonnollisesti urakan vahva projektinhallinta.